Rekisteriseloste ja Tietosuojakäytäntö

Krepelin, Palvelut ja Henkilötiedot

Päivitetty 12.3.2021

Käsittelemme Krepelinissä (virallinen nimi ”Kiinteistö Oy Krepelin”, Y-tunnus 1049978-1, jatkossa ”Krepelin”), joka on suomalainen osakeyhtiö ja jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 47, 64100 Kristiinankaupunki sellaisten sivustomme käyttäjien, verkkokaupan asiakkaiden ja hotellivieraiden Henkilötietoja, jotka käyttävät majoituspalveluitamme (“Palvelut”) Hotelli Krepelinissä osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 47, 64100 Kristiinankaupunki, tekevät varaustiedusteluja kotisivumme varaustiedustelulomakkeella tai tekevät ostoksia kotisivumme verkkokaupassa.

Kaikissa tapauksissa suojaamme yksityisyyttäsi ja noudatamme kulloinkin voimassaolevaa soveltuvaa lainsäädäntöä suojellaksemme sinua yksityishenkilönä. ”Henkilötiedot” tarkoittavat tässä yhteydessä kaikenlaista tietoa, joka voidaan joko suoraan tai epäsuorasti yhdistää tiettyyn luonnolliseen henkilöön.

Lue tämä tietosuojaseloste huolellisesti ymmärtääksesi miten ja mitä tarkoitusta varten me käsittelemme Henkilötietojasi.

Kun annat Henkilötietojasi meille ja hyväksyt soveltuvat käyttöehdot, annat suostumuksesi siihen, että Henkilötietojasi käsitellään kutakin Palvelua koskevien ehtojen ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos laki edellyttää sinulta yksityiskohtaisempaa suostumusta, tulemme pyytämään sinulta tällaisen suostumuksen.

Tähän tietosuojaselosteeseen viitataan jatkossa termillä ”Tietosuojaehdot”. Tietosuojaehdot ilmaisevat sen perustan, millä tavalla käsittelemme Palveluiden käytön yhteydessä antamiasi Henkilötietojasi tai Henkilötietoja, jotka olemme keränneet sinuun liittyen.

Tietosuojaselosteeseen voidaan tehdä muutoksia julkaisemalla uudet ehdot tällä sivulla. Tästä syystä suosittelemme, että tarkistat säännöllisesti nämä ehdot.

Jos lisäät muiden henkilöiden Henkilötietoja, on vastuullasi varmistaa, että Krepelinillä on oikeus käsitellä kyseisen henkilön Henkilötietoja soveltuvien Tietosuojaehtojen mukaisesti.

1. Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Krepelin kerää ja käsittelee Henkilötietojasi ainoastaan lain sallimalla tavalla. Kerääminen ja käsittely voi tapahtua käyttäessäsi Palveluita, esimerkiksi kun teet varauksen tai verkkokauppaostoksen, majoittumisesi aikana ja sen jälkeen. Keräämme Henkilötietoja eri tavoin, kuten verkkosivustomme lomakkeiden kautta, verkkokaupan ostostoen yhteydessä ja tekemällä asiakaskyselyitä. Krepelin kerää tai hankkii Henkilötietoja myös Krepelin sisäisistä tai ulkopuolisista tietokannoista (esimerkiksi Facebookista, Instagramista ja Googlesta).

Kun laki edellyttää, että Henkilötiedon erityiselle käsittelylle on saatava rekisteröidyn suostumus, tulemme pyytämään sinulta tällaisen suostumuksen ennen käsittelyn aloittamista.

2. Rekisterin tietosisältö

Keräämme ainoastaan sellaisia Henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia tässä tietosuojaselosteessa kuvatuissa tarkoituksissa. Voimme kerätä sinulta esimerkiksi seuraavia tietoja:
– nimi,
– osoite,
– puhelinnumero,
– sähköpostiosoite,
– ja muut tiedot, jotka annat vapaaehtoisesti Palveluita käyttäessäsi.

Verkkokaupan ostostosten yhteydessä antamasi maksuvälinetiedot eivät kuitenkaan tallennu Krepelinin järjestelmiin.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Krepelin kerää ja käyttää Henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • hallinnoidakseen, tarjotakseen, kehittääkseen ja ylläpitääkseen Palveluita;
  • käsitelläkseen sinun Palveluita koskevia varauksia, ostoja ja tilauksia;
  • ollakseen yhteydessä sinuun esimerkiksi puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse, tai ilmoittaakseen sinulle varauksesi tai ostoksesi tilan tai varaukseesi liittyvän tiedon ennen majoitusta, sen aikana ja majoituksen jälkeen;
  • määrittääkseen vikoja, optimoidakseen teknologiaa ja mahdollistaakseen yhteydenoton varausta tai Palveluiden toteuttamista koskevissa ongelmatilanteissa;
  • analysoidakseen ja parantaakseen Palveluiden laatua ja palvelukokemusta, esimerkiksi varmistaakseen että käyttäjätunnustasi eivät käytä muut henkilöt kuin sinä;
  • yksilöidäkseen kanssasi käytyä Palveluita koskevaa viestintää,
  • analysoidakseen Palveluidemme tilastoja ja käyttäjien käyttäytymistä;
  • parantaakseen palvelukokemustasi muilla tavoilla, joita uskomme sinun arvostavan; tai
  • mainostaaksemme palveluita ja tuotteita, suoraan tai epäsuorasti, mukaan lukien käyttäytymiseen perustuva markkinointi.

Sinulla on oikeus milloin tahansa ja veloituksetta kieltää Krepeliniä käsittelemästä sinua koskeva Henkilötietoja markkinointitarkoituksiin tai peruuttaa siihen antamasi suostumus. Voit käyttää tätä oikeutta ottamalla yhteyttä Krepeliniin kohdassa 9 mainittuun osoitteeseen.

4. Henkilötietojen säilyttäminen ja siirtäminen

Krepelin säilyttää Henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Krepelin käyttää alihankkijoita esimerkiksi tietojärjestelmien toimintaan liittyen, minkä vuoksi Henkilötietoja saatetaan siirtää näille alihankkijoille. Alihankkijamme käsittelevät Henkilötietojasi ainoastaan Krepelin puolesta ja antamiemme ohjeiden mukaan ja vasta sen jälkeen, kun he ovat tehneet tietojenkäsittelyä koskevan sopimuksen soveltuvan lain mukaisesti, jotta me voimme varmistaa Henkilötietojesi suojan riittävän tason.

Krepelin voi luovuttaa Henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten poliisille, tilitoimistollemme ja muille viranomaisille esimerkiksi kirjanpitotarkoituksissa, jos asia koskee rikoksen tutkintaa tai Krepelin on muutoin velvollinen luovuttamaan kyseisen tiedon lain tai viranomaisen päätöksen nojalla.

Krepelin ei siirrä Henkilötietoja Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

5. Henkilötietojen suojaus ja poistaminen

Krepelin suojaa tietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin toimenpitein esimerkiksi katoamisen, muuntumisen tai oikeudettoman pääsyn varalta. Mukautamme turvatoimenpiteemme vastaamaan teknologian jatkuvaa kehittymistä.

Poistamme Henkilötiedot soveltuvan lain mukaisesti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että poistamme Henkilötiedot tai teemme ne persoonattomiksi silloin, kun tarkoitusta Henkilötietojen käsittelylle ei enää ole. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset on kuvattu yllä kohdassa 3.

6. Muut sovellukset ja sivustot

Palvelut saattavat sisältää linkkejä muihin sovelluksiin ja/tai sivustoihin, joita emme ylläpidä. Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu ainoastaan Palveluiden käyttöön. Krepelin ei vastaa linkitettyjen sovellusten/sivustojen sisällöstä tai näiden sivustojen omistajien tai ylläpitäjien mahdollisesti suorittamasta Henkilötietojen käsittelystä.

7. Henkilötietojen poistaminen ja tarkastaminen

Krepelin korjaa tai poistaa epätäsmällisen tai puutteellisen tiedon pyydettäessä tai havaittuaan itse tämän. Sinulla on myös oikeus saada maksutta kopio itseäsi koskevista Henkilötiedoista, joita käsittelemme. Voit tehdä tällaisen pyynnön Krepelinille sähköpostilla kohdassa 9 ilmoitettuun osoitteeseen. Pyynnön tulee sisältää nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi ennen pyynnön täyttämistä. Kopio Henkilötiedoista lähetetään sähköpostiosoitteeseesi yhden viikon kuluessa siitä, kun Krepelin on saanut varmistettua henkilöllisyytesi.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi myöhempään Henkilötietojesi käsittelyyn (ei taannehtivasti) ottamalla yhteyttä Krepeliniin kohdassa 9 ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, jolloin Krepelin lopettaa Henkilötietojesi käsittelyn. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta käsittelyyn, johon Krepelinillä on oikeus ilman suostumustasi (esimerkiksi muille henkilöille tekemiesi varauksien täyttämiseen), mutta se voi kuitenkin aiheuttaa Palveluiden huonontumista tai estää Krepeliniä tarjoamasta Palveluita.

8. Luovuttaminen

Jos myymme, uudelleenjärjestelemme tai muutoin luovutamme liiketoimintamme joko kokonaan tai osittain, sinun Henkilötietosi voidaan luovuttaa samanaikaisesti.

9. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huomautuksia Krepelinin suorittamaan Henkilötietojen käsittelyyn, voit olla yhteydessä Krepeliniin sähköpostitse info@krepelin.fi tai postitse osoitteeseen Hotelli Krepelin, Itäinen Pitkäkatu 47, 64100 Kristiinankaupunki