Tervetuloa Krepeliniin

Tälle sivulle olemme keränneet tietoa kaikesta siitä mitä meiltä usein kysytään.

Jos et löydä vastausta täältä soita 0400 987 978 niin selvitetään!

Osoite ja parkkeeraus

Yhtiömme virallinen osoite on Itäinen Pitkäkatu 47, mutta jos tulet autolla, pyörällä tai muulla vastaavalla, aja sisään osoitteesta Läntinen Pitkäkatu 8.

Parkkitilaa löytyy kolmelle autolle heti pääportin vierestä vasemmalta. Moottoripyörät voi jättää katoksen alle oikealle. Pyörät taas voi ajaa päärakennuksen eteen pyörätelineisiin. Jos pihamme on täynnä, auton voi vapaasti jättää Läntiselle Pitkällekadulle tai Kirkkokadulle, Kristiinassa kun ei ole mitään pysäköinninvalvontaa.

Sähköautoa voi ladata vasemmalla näkyvän saunarakennuksen päädyssä tai päärakennuksen edessä olevasta pistorasiasta. Latauksen hinta on 10-20 euroa riippuen latauksen pituudesta. Sovitaan tästä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Avaimet

Avaimet huoneistoosi saat vastaanotosta. Vastaanotto löytyy keltaisen päärakennuksen toisesta kerroksesta. Soita kelloa tai puhelimella numeroon 0400 987 978 jos meitä ei siinä heti näy – emme joka tapauksessa ole kaukana.

Vastaanotto on auki 24/7 (koska päärakennuksen toinen kerros on samalla meidän koti). Jos tulet myöhään (klo 22-06 välillä), voimme halutessasi jättää avaimet huoneistosi lukkoon ja huoneiston oveen lapun nimelläsi. Hoidetaan muodollisuudet sitten aamulla. Soita niin sovitaan tästä etukäteen.

Ravintolat

Voimme suositella seuraavia ravintoloita. Kolme ensimmäistä löytyvät torilta. Tori näkyy 50 metrin päässä oikealla kun kävelet keltaisen päärakennuksen eteen kadun puolelle. Kaikissa takeaway.

Jungman löytyy torin rannasta, aivan sillan kupeesta. Kaksikerroksinen kelta-valkoinen talo. Paikallista, tyylikästä ja maukasta ruokaa. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Kesäisin terassi ja aina merinäköala. Arkisin kahden vaihtoehdon lounas, muulloin a la carte. jungman.fi

Crazy Cat löytyy alatorilta vasemmalta reunalta kun katsot ylätorilta rantaan päin. Tunnelmallinen kellariholvimainen sisustus. crazycat.fi

Gastro sijaitsee torin ylälaidalla. Tyyli ehkä Jungmannin ja Crazy Catin välistä. Arkisin lounastarjoilu, muulloin a la carte. krsgastro.fi

Kevyttä lounasta ja kahvia saa myös naapuristamme Eleonora Bed & Breakfastistä. Läntinen Pitkäkatu 15.

Jos sinulla on aikaa enemmän, löytyy 15 minuutin ajomatkan päästä Lind’s Kök, joka on trooppinen kasvihuoneravintola. Se on kesäaikaan hyvin suosittu, joten kannattaa tehdä pöytävaraus.

Lisää ravintoloita ja kahviloita löytyy sivustolta visitkristinestad.fi.

Aamiainen ja ruokakauppa

Meillä ei ole varsinaista aamiaistarjoilua sillä konseptimme on: ”Asu kuin kotonasi”.

Mutta: jokaisessa asunnossa on oma keittiö, jossa aamiaisen valmistaminen käy sujuvasti itse. Keittiösi kaapeista löytyy kahvia, teetä, kauraryynejä ja mysliä, jotka ovat käytettävissäsi. Koska olemme ns. kestävän matkailun kohde, tuotteet ovat myös kaikki luomua. Kerrothan lähtiessäsi, jos joku näistä on loppunut niin täytämme kaapit.

Tuoretuotteita voi ostaa omakustanteisesti K-Supermarket Selleristä osoitteesta Merikatu 4. Sinne on Krepelinistä 500 metriä rantaan päin.

Naapurimme Eleonora Bed & Breakfastissa saa kesäkaudella joka päivä, sekä vaihtelevasti muuhunkin aikaan, lämmintä aamiaista hintaan 14 EUR per henkilö klo 08-10. Koska heidän aamiaishuone on hyvin pieni, ilmoita heille etukäteen (edellisenä päivänä tai vaikka vain tuntia ennen) että pystyvät varautumaan: 044 491 6136. Eleonoran kanssa voimme myös järjestää aamiaisen ryhmille silloin kun osa ryhmästä yöpyy Eleonorassa. Ota yhteyttä etukäteen niin sovitaan tästä.

Check out / uloskirjautuminen

Kesäaikaan ulos tulisi kirjautua kello 12.00 mennessä niin ehdimme siivota. Muuhun aikaan joustovaraa löytyy enemmän, joten kysy tilannetta sisäänkirjautuessasi tai sen jälkeen.

Sauna

Sauna on ilmaiseksi käytössäsi huonevarauksen yhteydessä, muuten sen hinta on 10 EUR / henki / tunti.

Saunamme on sähkösauna ja se löytyy oikealla olevan rakennusrivistön päästä kun seisot selkä päärakennukseen päin. Oven päällä kyltti, jossa numero 7. Saunan voit pyytää päälle koska tahansa vierailusi aikana.

Saunallemme on muuten tehty oma, englanninkielinen sivu Visit Finlandin japanilaisille turisteille suunnattuun ”Top Finnish Saunas”-kampanjaa varten ja sivu löytyy täältä.

Polkupyörät

Kesäaikaan meillä on maksutta käytössäsi polkupyöriä. Ne löytyvät pyörätelineestä Leivintuvan päästä, joka on ensimmäinen punainen rakennus oikealla kun seisot keltaisen päärakennuksen edessä.

Pyöriä saa lainata silloin kun niitä näkyy ja mitään varausjärjestelmää ei ole. Käytä niin kauan kuin haluat ja palauta.

Jos haluat säätää istuinkorkeutta tai tehdä muita säätöjä, päärakennuksen alakerran kuistin komeron hyllyltä löytyy kuusiokulma-avain sekä pihtejä. Eli päärakennuksen valkoisesta ovesta sisään ja komero näkyy heti vasemmalla.

Näe, koe, ostokset, nähtävyydet, tapahtumat

Pidämme yllä vuodenaikojen mukaan päivittyviä listoja yllä siitä mitä kaupungissa tapahtuu ja mitä kannattaa nähdä. Ajantasaiset tiedot löydät meidän Lomat-sivulta.

Kristiinankaupungin tapahtumakalenteri puolestaan löytyy täältä.

Lautapelejä

Päärakennuksen alakerran kuistilla on hyllykkö, josta voit lainata lautapelejä.

Postituslista

Haluatko 1-2 kertaa vuodessa Krepelinin uutiskirjeen? Liity postituslistallemme! Emme myy emmekä tyrkytä niissä mitään, vaan kerromme vain viimeaikaisia Krepelinin ja Kristiinankaupungin kuulumisia lyhyesti sähköpostilla. Listalle voi liittyä täällä.

Hotelli Krepelinin postikortit

Miten Krepeliniin pääsee julkisilla?

Krepeliniin ja Kristiinankaupunkiin pääsee bussilla sekä pohjoisesta (Vaasan suunnasta), etelästä (Porin suunnasta) että idästä (Seinäjoen suunnasta) ihan keskustaan asti. Linja-autoasemalta on Krepeliniin viiden minuutin kävelymatka.

Porista ja Vaasasta liikennöi Satakunnan Liikenne, Vaasan ja Kristiinankaupungin väliä mm. Ingves & Svanbäck ja Seinäjoelta Urpolan ja Peuran Liikenne. Kaikki ajat ja reitit löytyvät osoitteesta matkahuolto.fi. Erittäin kätevä matkapuhelinsovellus on myös Matkahuollon ”Reitit & Liput”. Se osaa nimittäin yhdistellä juna-, paikallisliikenne ja bussiaikatauluja yhdeksi reitiksi.

Näiden lisäksi Onnibussilla pääsee sekä etelästä että pohjoisesta viiden kilometrin päässä olevaan Lålbyn kylään, johon pitää Kristiinankaupungista tilata taksi. Aikataulut osoitteesta onnibus.com ja taksien tiedot mm. täällä. Itse suosittelemme Taksi Guldéniä: normitaksi 0400 365 430, tilataksi (1-9 henkeä) 040 124 1444.

Jos taksit ovat kaikki liikenteessä tai et saa heitä kiinni, voimme tulla myös itse hakemaan. Haku sisältyy huoneen hintaan. Soita meille ainakin päivää ennen niin sovitaan tarkka aika.

Tervetuloa Krepeliniin!

Kysy pois jos voimme olla vielä jotenkin avuksi!