STF 5 – Krepelin on kestävä hotelli

Krepelinin kestävän matkailun sertifiointi etenee:

22.4.2021 oltiin jännän äärellä: laitoimme jäsenhakemuksen ECEAT Finlandille. Valitsimme ECEATin laatujärjestelmäksemme, koska se oli kaikenkattava eikä keskittynyt vain yhteen osa-alueeseen (eli se asettaa kriteereitä sekä luomutuotannolle, vesien ja luonnonsuojelulle, energian säästämiselle, jätemäärän minioinnille että kulttuuriperinnön vaalimiselle ja taloudellisille näkökulmille).

20.5.2021 meidän, sekä toisen kristiinankaupunkilaisen majoituspaikan, Eleonora Bed & Breakfastin jäsenyys hyväksyttiin! Tämä on osoitus siitä, että kestävän matkailun kehitystyömme on myös ulkopuolisten todennettavissa.

10.6.2021 saimme sähköpostilla ECEAT Finlandin sertifikaatin, josta kuva tässä alla. Paperiversion laitamme näkyville vastaanottoon kunhan se tulee postissa. Loppukesästä 2021 seuraa sitten ECEATin auditointi, jossa katsotaan mitä huomioita heillä on tehdyistä ja suunnitelluista kestävän matkailun toimenpiteistämme, jotka löytyvät meidän kehityssuunnitelmasta.

13.6.2021 laitoimme Visit Finlandin kestävän matkailun merkin hakemuksen sisään ja 22.6.2021 saimme vihdoin oikeuden sitä käyttää: ”Kiinteistö Oy Krepelin täyttää kaikki Sustainable Travel Finland –merkille asetetut kriteerit, ja teille on täten myönnetty Sustainable Travel Finland –merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.” Merkki on meillä voimassa vuoteen 30.5.2022, mihin mennessä meidän pitää tehdä kehitys- ja päivitystyötä. Mutta sitähän tämä kestävyystyö on: jatkuvaa parannusta.

Merkin myötä löydymme nyt Visit Finlandin Sustainable travel destinations-sivulta. Lisätietoja STF-ohjelmasta saat täältä.