Krepelinin piha joulukuussa 2022

Talviloma

Ulkoilua ja historiaa Kristiinankaupungissa

Pyhävuori - rinteet dronella

Talvi Kristiinankaupungissa

Pohjanmaa ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen laskettelurinteistään, mutta kyllä täällä niitä on ja Kristiinankaupungissakin yksi: Pyhävuori vain 15 minuuttia keskustasta.

Hiihdon ja laskettelun ympärille voikin täällä rakentaa aivan erilaisen talviloman, sillä Kristiinankaupungissa on sellaista mitä muualla ei ole: koko Pohjolan mittakaavassa aivan ainutlaatuista elävää historiaa ja puutaloidylliä, jota tullaan katsomaan kauempaakin. Täältä voit katsella etukäteen Kristiinankaupungin talvimaisemia.

”Länsirannikon kätketty helmi ”Christinae Stadh” edustaa Suomen oloissa harvinaisen hyvin säilynyttä tyylikästä puukaupunkia, joka on varjeltunut pohjoismaisten kaupunkien suurelta vitsaukselta: tulipalolta. Hyvin hoidetut puutalot, pääosin 1700- ja 1800-luvulta reunustavat säännönmukaisesti katuverkkoa, ja keskiössä UPEA kaupungintalo.”

Hotel Krepelin - Rooms - A2 - Bedroom

Saapumispäivänä

Saapuminen Kristiinankaupunkiin

Majoittuminen. Muun ohjelman sopiminen sisäänkirjautumisen yhteydessä (katso lisää kohdasta ”Muu ohjelma”).

Lyhyt kaupunkikävely esimerkiksi kaupungin Digikartan kanssa. Paperikarttoja löytyy myös Krepelinin huoneistosta ja vastaanotosta.

Illallinen ravintola Crazy Catissä.

Pyhävuori - lapset rinteessä

Pyhävuori

Katso aukioloajat ja hinnat täältä. Heiltä löytyy myös vuokrasuksia ja -välineitä sekä ravintola.

Ehdotus: jos tulet arkisin, vietä päivä ensin kaupungilla (katso kohta ”Muu ohjelma”) ja siirry Pyhävuorelle klo 17.00:ksi. Jos tulet viikonloppuisin: siirry Pyhävuorelle aamiaisen jälkeen.

Sitten vaan laskettelua tai hiihtoa koko päivän ulkoilmasta nauttien.

Vinkki: arkisin voi lounaan syödä myös ravintola Jungmannissa, Gastrossa tai Crazy Catissä. Kahvia taas saa esimerkiksi Eleonora Bed & Breakfastin kahvilasta. Krepelinin huoneistossasi sinulla on myös oma keittiö, jossa ruokien valmistus käy kätevästi modernein välinein. Katso kaikki huoneistokuvaukset täältä.

Pyhävuori - latu auringonlaskussa

Muu ohjelma

Lasketellahan voi Pyhävuorella vaikka joka päivä, mutta jos välillä tekee mielesi jotain muuta niin tässä muutama ehdotus:

Voit liittää Krepelinin varaukseesi yhden tai useamman meidän elämyspaketeista, esimerkiksi historiallisen kaupunkikävelyn. Sovi tästä varausta tehdessäsi.

Tee Kummituskävely! Jännittäviä koko perheen Kummituskävelyjä järjestetään ympäri vuoden. Katso päivät ja ajat täältä.

Kaupungin tapahtumat, nähtävyydet, ostokset ja muut elämykset löytyvät täältä. Matkailutoimisto auttaa ja neuvoo aina kaikissa asioissa.

 

Pyhävuori - latu päivällä

Lisää liikuntamahdollisuuksia

Kristiinankaupungin hiihtolatujen tilanne selviää tässä Facebook-ryhmässä ja muista liikuntamahdollisuuksista kerrotaan tässä Facebook-ryhmässä

Kun pakkasta on ollut tarpeeksi pitkään, voi meren jäällä kävellä vaikka Kristiinankaupungin eteläkärkeen asti, josta löytyy suosittu ulkoilualue Kanuunakalliot. Jääreitti lähtee Jungman-ravintolan vieressä olevan Alma-hotellin edestä pitkän laiturin juurelta. Tarkat koordinaatit tässä.

Liikunnan jälkeen maistunee sauna? Krepelinin asiakassauna löytyy pihapiiristämme ja lämpiää puolessa tunnissa. Voit varata sen soittamalla 0400 987 978 tai sopia oman aikasi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Valokuvia saunasta löytyy täältä.

Krepelin-Lomat-Talvi-Leivintupa

Tervetuloa!

Tällä sivulla vain muutama idea. Lataa tulostettava ohjelmaesite tästä.

Krepelinin varaustiedustelut suoraan varausjärjestelmästämme tai meilillä os. info at krepelin piste fi.

Talvitarjous: kun maksat varauksesi etukäteen, saat ilmaisen päivälipun Pyhävuoren laskettelukeskukseen!

Lähtiessäsi haluat ehkä ostaa mukaasi pienen palan Kristiinankaupunkia? Krepelinin verkkokauppaan olemme keränneet paikallisia tuotteita ja niitä voi katsella täällä sekä vastaanottoon päärakennuksen yläkertaan.

Krepelin - Sisäpiha jouluna

”Hotelli Krepelin tarjoaa Suomen oloissa nostalgisen tyylikästä huoneistomajoitusta vuodelta 1812 peräisin olevassa entisessä merikapteenin hyvin säilyneessä talossa. Aika harvoin kotimaan kohteissa tulee tämä tunne – hei tää on melkein kuin Euroopassa – mutta nyt tuli ?”. Laura, Suomi.

“Ystävällinen, yksilöllinen ja joustava palvelu. Kiitos upeasta majoituskokemuksesta!” Titta, Suomi

“Tunnelmallinen paikka, lämmin vastaanotto ja hiirenhiljaista rauhaa tilavassa huoneistossa historiallisessa puukaupungissa. Mahtava sijainti torin kulman takana. Erityismaininta saunatuvasta – se on pakko kokea!”