Hotelli Krepelin - Ohjelmasuositus - Kävely

24 tuntia Kristiinankaupungissa

Hotelli Krepelin - Ohjelmasuositus - Kevät

Päivä 1

 1. Kirjaudu sisään Hotelli Krepeliniin klo 14.00 alkaen
 2. Ota alakuistin pöydältä valkoinen kävelykartta tai mene kännykälläsi osoitteeseen krsdigimap.com ja tee oma kaupunkikierros. Huomaathan seuraavat:
 3. Ulrika Eleonoran kirkko vuodelta 1700 on yleisesti avoinna toukokuun puolivälistä elokuun loppuun ma-pe klo 9-16 joten käy siellä ensin. Muina aikoina voimme järjestää sen auki erikseen (seurakunta tosin laskuttaa siitä 50 EUR).
 4. Toinen, joka on auki vain tiettyinä aikoina on design-myymälä & kahvila Kunstkomero osoitteessa Rantakatu 39. Katso aukioloajat heidän Facebook-sivuiltaan tai kysy muita aikoja Instagram-viestillä.
 5. Kristiinankaupungin kirjastokin on nähtävyys ja sijaitsee kauppatorilla ns. Wendelinin talossa.
 6. Olisiko sitten kahvin tai teen aika? Kunstkomerossa on pieni kahvila. Hiukan isompi, Kristine Cafe & Cakes löytyy kulman takaa (kts. aukioloajat heidän Facebook-sivuiltaan).
 7. Tai: käy rannassa olevassa K-Supermarket Sellerissä ja nauti kahvit oman huoneistosi edustalla olevissa puutarhakalusteissa tai viileällä ilmalla sisällä. Sellerissä ollessasi voit hankkia myös aamiaisainekset. Huoneistoistamme löytyy luomukauraryynit, -myslit, -kahvi sekä -tee ja joka keittiössä on kaikki modernit välineet ruuanvalmistukseen.
 8. Illallista? Kävelymatkan päästä torilta löytyy kolme ravintolaa: rannassa on Jungman, torin pohjoislaidalla Crazy Cat ja ylätorilla Gastro.
 9. Maistuisiko vielä iltalenkki? Lainaa Krepelinin pihasta polkypyörät ja hurauttakaa Pukinsaaren leirintäalueelle, josta saa kesäaikaan Suomen suurimmat jäätelötötteröt. Muina aikoina voi ihmetellä vastapäisen Hemgrundin pitsihuvilaa, joka oli 1800-luvulla merikapteenien bilemökki.
 10. Tähän päälle maistunee unet (joissa voivat seikkailla Kristiinankaupungin kissat).
Hotelli Krepelin - Kristiinankaupungin siluetti mereltä nähtynä

Päivä 2

 1. Aamukävelyt ovat ihmisen parasta aikaa ainakin täällä Kristiinankaupungissa. Siksi suosittelemme aamulenkkiä torille ja sieltä sillan yli Itäpuolelle, jonka laitureilta voit ihastella kaupungin siluettiä.
 2. Lämmintä aamiaista saa kesäaikaan Crazy Catistä hintaan 10 EUR per henki. Muuten sitten sen valmistus käy kätevästi omassa huoneistossasi.
 3. Jäikö eilen joku välistä? Aamiaisen jälkeen on hyvä hetki käydä vielä ottamassa loput lomakuvat jäljellä olevista paikoista. Jos joku on kiinni, ilmoita meille niin teemme voitavamme, että saamme kohteen sinulle auki! Esimerkiksi: Lebellin Kauppiaantalo on näkemisen arvoinen.
 4. Päätä vierailusi lounaaseen jossain yllä olevista ravintoloista ja suunnittele seuraava Kristiinankaupunki-matkasi. Seutu on hyvin erilainen eri vuodenaikoina.
Hotelli Krepelin - Kauppa - Kristiinankaupunki-kassi

Huom:

Hotel Krepelin - Rooms - A3 - Bedroom - Small

Varaukset

Varaustiedustelut tällä lomakkeella.

Kiireellisissä tapauksissa soita. Puhelinnumero sivun alareunassa.