Hotelli Krepelin - Ohjelmasuositus - Kävely

24 timmar i Kristinestad

Hotelli Krepelin - Ohjelmasuositus - Kevät

Dag 1

 1. Incheckning på Hotel Krepelin från kl. 14.00
 2. Be om vandringkarta från personalen, eller öppna din mobiltelefon och ange den digitala versionen, krsdigimap.com och ta stadsturen. Tänk sedan på detta:
 3. Ulrika Eleonora-kyrkan är öppen endast från mitten av maj till slutet av augusti från måndag till fredag ​​från 9-16 så kanske du vill promenera dit först. Vi kan dock ordna att den öppnas vid andra tillfällen också, så meddela oss i förväg! Då är kostnaden 50 euro, en avgift som kyrkan tar.
 4. En annan tidsbegränsad plats är designbutiken Kunstkomero på Strandgatan 39. Du kan kolla in deras öppettider på deras Facebook-sida eller så kontaktar du dem via deras Instagram-konto.
 5. Känner du att det är dags för kaffe eller te? Kristine Cafe & Cakes ligger bakom hörnet från Kunstkomero och du kan se deras öppettider på deras Facebook-sida. Alternativt kan du ta dig till den närliggande livsmedelsbutiken, K-Supermarket Selleri och njuta av kaffe och te i din egna Krepelin-lägenhet eller på gården precis när och som du vill. När du är på Selleri kanske du vill hämta något till din frukost (om du vill göra det i din egen Hotel Krepelin-lägenhet).
 6. Redo för middag? Gå till torget där du ser restaurangerna Jungman vid vattnet, Crazy Cat i källaren på Stadsbiblioteket och Gastro uppe på västra sidan av torget.
 7. Vill du fortfarande njuta av atmosfären? Låna en av cyklarna från Hotel Krepelins gård och ta en tur till Bockholmens Camping, där du kan köpa Finlands största glass och promenera runt på stranden för en fantastisk utsikt.
 8. Njut sedan av en god natts sömn och låt ditt sinne bearbeta allt du har upplevt.
Hotelli Krepelin - Kristiinankaupungin siluetti mereltä nähtynä

Dag 2

 1. Om du frågar oss är morgonvandringar runt staden, när det vaknar, en av de bästa tiderna på dagen. Du kan ta en trevlig 30-60 minuters promenad till Marknadstorget och gå över stenbron till Östra Sidan av staden och beundra stadens silhuett från en av bryggorna.
 2. På sommaren erbjuder restaurangen Crazy Cat en frukostbuffé för tio euro per person. Annars har din egna veranda eller Krepelin-lägenheten all modern utrustning för att göra din frukost till den du vill.
 3. Missade du några av sevärdheterna, butikerna eller museerna igår? Det här är en bra tid att kolla in de senaste platserna. Om du frågar oss på Krepelin kan man inte riktigt lämna Kristinestad utan att ha besökt Lebells Köpmansgård. Vi kan ordna att det öppnas bara för dig om du bara meddelar oss i förväg!
 4. Avsluta din resa med lunch på en av ovannämnda restauranger. Och boka din nästa vistelse! Kristinestad är väldigt annorlunda under de fyra årstiderna!
Hotelli Krepelin - Kauppa - Kristiinankaupunki-kassi

Kom ihåg

 • Intresserad av en guidad version av stadsturen? Vårt Instagram-paket kan intressera dig.
 • Vill du köpa något att komma ihåg staden av? Kolla in vår webbutik. Produkter kan avhämtas från receptionen!
 • Vill du boka in din vistelse i samband med lokala evenemang? Evenemangssektionen på visitkristinestad.fi har kalendern.
Hotel Krepelin - Rooms - A3 - Bedroom - Small

Bokningsförfrågan

Vänligen gör boknginsförfrågor med denna blankett eller direkt på Booking.com.