Huoneistot

Krepelin - Sisäpiha
Krepelinin piha nähtynä Läntiseltä Pitkältäkadulta. A-asunnot keltaisen päärakennuksen alakerrassa, B-asunnot vasemmalla näkyvässä Leivintuvassa ja D-asunnot oikeanpuoleisessa makasiinirakennuksessa

A1 (1-2h)

A1 sijaitsee päärakennuksen alakerran eteläpäädyssä ja sisältää yhden kahden hengen makuuhuoneen jossa parisänky, olohuoneen, oman kylpyhuoneen sekä oman keittiön, jossa kaikki modernit laitteet. Ikkunoista on näkymä Krepelinin sisäpihalle sekä Itäiselle Pitkällekadulle. A1 remontoitiin täydellisesti kevät-kesällä 2022 ja tyylilajiksi valittiin päärakennuksen pystytyksen aikainen eli 1810-luku. Voit lukea remontista lisää täältä.

A2 (1-2h)

A2 sijaitsee päärakennuksen alakerrassa ja sisältää yhden kahden hengen makuuhuoneen, olohuoneen, oman kylpyhuoneen sekä oman keittiön, jossa kaikki modernit laitteet. Ikkunoista on näkymä Krepelinin sisäpihalle sekä Itäiselle Pitkällekadulle. A2 remontoitiin täydellisesti kevät-kesällä 2021 ja tyylilajiksi valittiin päärakennuksen pystytyksen aikainen eli 1810-luku. Voit lukea remontista lisää täältä. A2 on varattavissa Bookingista nimellä Deluxe Kahden hengen huone – Twin.

A3 (1-5h)

A3 sijaitsee päärakennuksen alakerrassa ja sisältää kaksi kahden hengen makuuhuonetta (lisävuodemahdollisuus on), olohuoneen, oman kylpyhuoneen sekä oman keittiön, jossa kaikki modernit mukavuudet. Ikkunoista on näkymä Krepelinin sisäpihalle sekä Itäiselle Pitkällekadulle. A3 remontoitiin täydellisesti keväällä 2021 ja tyylilajiksi valittiin päärakennuksen pystytyksen aikainen eli 1810-luku. Voit lukea remontista lisää täältä. A3:sta voi varata Bookingista nimellä Deluxe-sviitti.

B1 – Torppa (1-3h)

B1 on entiseen leivintupaan vanhaan tyyliin perusparannettu yksiö, jossa makuusyvennys (jossa kaksi sänkyä), olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Tätä voi varata suoraan Booking.com:in kautta. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joilla voi istua omassa rauhassa.  Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,5m leveän lisävuoteen. Ei lemmikeille.

B2 – Leivintupa (1-3h)

B2 oli pihapiirin leivintupa 1800-luvulla. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Leivintupa sisältää makuusyvennyksen (jossa kaksi sänkyä), olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joilla voi istua omassa rauhassa. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,5m leveän lisävuoteen. Ei lemmikeille.

D2 – Maustemakasiini (1-5h)

D2 eli entinen Maustemakasiini on käytössä vain kesäisin. Se on peruskorjattu ja sisustettu tiiviisti: alakerrassa sijaitsee pienen pieni olohuone, kylpyhuone ja keittosyvennys, yläkerrassa taas makuuhuone, jossa kaksi yhden hengen sänkyä ja yksi parisänky samassa tilassa. Yläkertaan johtaa jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakerran vuodesohvasta saa lisävuoteen. Moni kertoo nukkuneensa tässä erittäin hyvin – se johtuu vanhojen hirsien tuomasta rauhasta ja ilmavuudesta. Plussana vielä D2:ssa on oma terassi, jossa pöytä ja tuolit. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi loppuiltaan asti. Lemmikit tervetulleita.

D3 – Hevostalli (1-5h)

D3 toimi hevostallina 1800-luvulla. Hevostalli on kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone sekä pieni olonhuone ja yläkerrassa kolme yhden hengen sänkyä sekä yksi parisänky kaikki samassa tilassa. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Huoneiston edustalle tuomme kesäajaksi puutarhakalusteet, johon mahtuu peruskuviossaan neljä henkeä. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi iltaan saakka. Lemmikit tervetulleita.

D4 – Navetta (1-5h)

D4, entinen Navetta, on kolmas perhehuoneistomme. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Se on restaurointiopiskelijoiden peruskorjaama kaksikerroksinen asunto, jonka yläkerran makuuhuoneen perusasetelmassa on kolme yhden hengen sänkyä sekä yksi parisänky kaikki samassa tilassa. Alakerrassa on keittiö, pieni oleskelunurkkaus ja kylpyhuone. Huoneiston edessä on pieni veranta. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkähköt portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan voidaan tuoda lisävuode. Ei lemmikeille.

D5 – Voudintupa (1-5h)

Tätä suurinta, 90 neliön asuntoamme voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Voudintuvassa on keittiö, kylpyhuone, olohuone ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta joista ensimmäisessä yksi parivuode ja yksi yhden hengen sänky. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen huonetta. Huoneiden välissä on suljettava ovi. Ei lemmikeille.