Bostäder

Krepelin - Sisäpiha
Krepelinska gården sett från Västra Långgatan. A bostäder finns i bottenvåningen av den gula huvudbyggnad, B:s i Bagarstugan på vänster och D bostäder i magasinrådet på höger.

A1 (1-2 pers)

A1 ligger på bottenvåningen i huvudbyggnaden och har ett sovrum med ett parsäng, ett vardagsrum, ett eget badrum och ett privat kök med alla moderna bekvämligheter. Fönstren har utsikt över Krepelins innergård och Östra Långgatan. A1 renoverades helt våren 2022 och den valda stilen var 1810-talet då huvudbyggnaden uppfördes. Kan för tillvälle bokas med email varaukset at krepelin punkt fi eller genom att ring oss.

A2 (1-2 pers)

A2 ligger på bottenvåningen i huvudbyggnaden och har ett sovrum med två säng, ett vardagsrum, ett eget badrum och ett privat kök med alla moderna bekvämligheter. Fönstren har utsikt över Krepelins innergård och Östra Långgatan. A2 renoverades helt våren 2021 och den valda stilen var 1810-talet då huvudbyggnaden uppfördes. Den här heter ”Tvåbäddsrum Deluxe” i Booking.com.

A3 (1-5 pers)

A3 ligger på bottenvåningen i huvudbyggnaden och har två sovrum med dubbelsäng (extra säng finns), ett vardagsrum, ett eget badrum och ett privat kök med alla moderna bekvämligheter. Fönstren har utsikt över Krepelins innergård och Östra Långgatan. A3 renoverades helt våren 2021 och den valda stilen var 1810-talet då huvudbyggnaden uppfördes. A3 heter ”Svit Deluxe” i Booking.com.

B1 – ”Bageri” (1-2 pers)

Bageri Två sängar, kök, vardagsrum och badrum. ”Lägenhet Standard” i Booking.com.

B2 – ”Bageri” (1-2 pers)

Två sängar, kök, vardagsrum och badrum. ”Lägenhet Standard” i Booking.com .

D2 – ”Kryddmagasin” (1-5 pers)

Den här lägenheten är i bruk bara under sommaren. Här har vi två sängar på övre våningen, litet vardagsrum / kök och badrum. Vänligen boka det här med meil från varaukset at krepelin.fi.

D3 – ”Häststall” (1-5 pers)

Fyra sängar på övre våningen samt kök / vardagsrum och badrum i det här sommarlägenhet. Vänligen boka det här med meil från varaukset at krepelin.fi.

D4 – ”Ladugård” (1-5 pers)

Tre sängar på övre våningen samt kök / vardagsrum och badrum. ”Lägenhet Studio” i Booking.com.

D5 – ”Fogdestugan” (1-5 pers)

Vårt största lägenhet (90 kvadratmeter) med två sovrum, kök och badrum. ”Lägenhet Studio” i Booking.com.