Huoneistot

A1

Jos päärakennuksen alakerran huoneisto A1 on sinulle tuttu, se on meillä tällä hetkellä remontissa ja valmistuu vuoden 2021 aikana. Huoneistosta tulee samanlainen kuin alla oleva A2 ja A3. Remontista voit lukea lisää täältä.

A2

A2 sijaitsee päärakennuksen alakerrassa ja sisältää yhden kahden hengen makuuhuoneen, olohuoneen, oman kylpyhuoneen sekä oman keittiön, jossa kaikki modernit mukavuudet. Ikkunoista on näkymä Krepelinin sisäpihalle sekä Itäiselle Pitkällekadulle. A2 remontoitiin täydellisesti kevät-kesällä 2021 ja tyylilajiksi valittiin päärakennuksen pystytyksen aikainen eli 1810-luku. Voit lukea remontista lisää täältä. A2 on varattavissa tällä hetkellä puhelimitse tai sähköpostilla varaukset at krepelin.fi.

A3

A3 sijaitsee päärakennuksen alakerrassa ja sisältää kaksi kahden hengen makuuhuonetta (lisävuodemahdollisuus on), olohuoneen, oman kylpyhuoneen sekä oman keittiön, jossa kaikki modernit mukavuudet. Ikkunoista on näkymä Krepelinin sisäpihalle sekä Itäiselle Pitkällekadulle. A3 remontoitiin täydellisesti keväällä 2021 ja tyylilajiksi valittiin päärakennuksen pystytyksen aikainen eli 1810-luku. Voit lukea remontista lisää täältä. A3:sta voi varata Bookingista nimellä Deluxe-sviitti.

B1 – Torppa

B1 on entiseen leivintupaan vanhaan tyyliin perusparannettu yksiö, jossa makuusyvennys (jossa kaksi sänkyä), olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Tätä voi varata suoraan Booking.com:in kautta. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joilla voi istua omassa rauhassa.  Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,5m leveän lisävuoteen. Ei lemmikeille.

B2 – Leivintupa

B2 oli pihapiirin leivintupa 1800-luvulla. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Leivintupa sisältää makuusyvennyksen (jossa kaksi sänkyä), olohuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen. Sen eteen tuomme kesäisin puutarhakalusteet, joilla voi istua omassa rauhassa. Olohuoneen vuodesohvasta saa 1,5m leveän lisävuoteen. Ei lemmikeille.

D2 – Maustemakasiini

D2 eli entinen Maustemakasiini on käytössä vain kesäisin. Se on peruskorjattu ja sisustettu tiiviisti: alakerrassa sijaitsee pienen pieni olohuone, kylpyhuone ja keittosyvennys, yläkerrassa taas makuuhuone, jossa kaksi yhden hengen sänkyä ja yksi parisänky samassa tilassa. Yläkertaan johtaa jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakerran vuodesohvasta saa lisävuoteen. Moni kertoo nukkuneensa tässä erittäin hyvin – se johtuu vanhojen hirsien tuomasta rauhasta ja ilmavuudesta. Plussana vielä D2:ssa on oma terassi, jossa pöytä ja tuolit. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi loppuiltaan asti. Lemmikit tervetulleita.

D3 – Hevostalli

D3 toimi hevostallina 1800-luvulla. Hevostalli on kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone sekä pieni olonhuone ja yläkerrassa kolme yhden hengen sänkyä sekä yksi parisänky kaikki samassa tilassa. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkät portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Huoneiston edustalle tuomme kesäajaksi puutarhakalusteet, johon mahtuu peruskuviossaan neljä henkeä. Kesäisin aurinko paistaa tähän lämpimästi iltaan saakka. Lemmikit tervetulleita.

D4 – Navetta

D4, entinen Navetta, on kolmas perhehuoneistomme. Tätä voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Se on restaurointiopiskelijoiden peruskorjaama kaksikerroksinen asunto, jonka yläkerran makuuhuoneen perusasetelmassa on kolme yhden hengen sänkyä sekä yksi parisänky kaikki samassa tilassa. Alakerrassa on keittiö, pieni oleskelunurkkaus ja kylpyhuone. Huoneiston edessä on pieni veranta. Yläkertaan johtavat vanhanaikaiset jyrkähköt portaat, jotka eivät sovellu liikuntaesteisille. Alakertaan voidaan tuoda lisävuode. Ei lemmikeille.

D5 – Voudintupa

Tätä suurinta, 90 neliön asuntoamme voi myös varata suoraan Booking.com:in kautta. Voudintuvassa on keittiö, kylpyhuone, olohuone ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta joista ensimmäisessä yksi parivuode ja yksi yhden hengen sänky. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen huonetta. Huoneiden välissä on suljettava ovi. Ei lemmikeille.