Puutaloidylliä ja hidasta elämää

Koe historiallista puutaloidylliä, elä hidasta elämää ja maistele lähiruokaa länsirannikon Kristiinankaupungissa. ”Täällähän on kuin olisi ulkomailla!”, toteaa moni. Se johtuu merenkulun vaikutuksista jo 1600-luvulta alkaen.

Vuonna 1812 rakennetussa merikauppiaan pihapiirissä sijaitseva kodikas Hotelli Krepelin puolestaan sijaitsee vain kivenheiton päässä Kristiinankaupungin torilta. Krepelinin 200-vuotisesta historiasta voit lukea täältä.

Konseptimme on: Asu kuin kotonasi. Joten: peruskorjatuissa yhdeksässä hirsitalohuoneistossamme on kaikissa keittiöt ja kylpyhuoneet, ja tilat joko yhdelle tai kahdelle aikuiselle, ja pienelle tai isollekin perheelle. Lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä (paikoitus, check-in, sauna, ravintolat yms).

Samasta syystä matkailu meillä on myös turvallista, sillä oma huoneisto luo automaattisen turvavälin. Tarkemmat huonekuvaukset löydät täältä.

Voit varata omasi suoraan Booking.com:ista. Jos Booking ilmoittaa ”loppuunmyyty”, tee varaustiedustelu etusivun lomakkeella tai soita 0400987978! Kaikki huoneistomme eivät ole Bookingissa.

Hintaesimerkki: kaksi aikuista, yksi yö = 90 EUR. 0-5-vuotiaat lapset ilmaiseksi. Aamiaisvaihtoehtomme löytyvät täältä.

Mitäpä sitten tehdä ja nähdä paikan päällä? Kristiinankaupungin tapahtumista ja nähtävyyksistä voit lukea tästä.

Huonevarauksesi yhteyteen voit Krepelinissä myös liittää yhden tai useamman elämyspaketin. Ne ovat Wellness, Instagram ja Historia.

Tiesitkö, että Kristiinankaupunki on yksi Pohjoismaisista, ja Suomen ainoa Cittaslow (=”Hidasta elämää”)-kaupunki?

Tervetuloa puutaloidylliin, toivottavat Krepelinin omistajat, veljekset Esko ja Harri!

PS. Kristiinankaupunki on mahtava hääkaupunki!