Hotelli Krepelin - Ohjelmasuositus - Kesä

48 tuntia Kristiinankaupungissa

Hotelli Krepelin - Ohjelmasuositus - Kävely

Päivä 1

 1. Ennen matkaasi: varaa oma erityinen ohjelmasi päivälle 2 kaupungin Doerz-tarjonnasta
 2. Kirjaudu sisään Hotelli Krepeliniin klo 14.00 alkaen
 3. Ota alakuistin pöydältä valkoinen kävelykartta tai mene kännykälläsi osoitteeseen krsdigimap.com ja tee oma kaupunkikierros. Huomaathan seuraavat:
 4. Ulrika Eleonoran kirkko vuodelta 1700 on yleisesti avoinna toukokuun puolivälistä elokuun loppuun ma-pe klo 9-16 joten käy siellä ensin. Muina aikoina voimme järjestää sen auki erikseen (seurakunta tosin laskuttaa siitä 50 EUR).
 5. Toinen, joka on auki vain tiettyinä aikoina on design-myymälä & kahvila Kunstkomero osoitteessa Rantakatu 39. Katso aukioloajat heidän Facebook-sivuiltaan tai kysy muita aikoja Instagram-viestillä.
 6. Kristiinankaupungin kirjastokin on nähtävyys ja sijaitsee kauppatorilla ns. Wendelinin talossa.
 7. Olisiko sitten kahvin tai teen aika? Kunstkomerossa on pieni kahvila. Hiukan isompi, Kristine Cafe & Cakes löytyy kulman takaa (kts. aukioloajat heidän Facebook-sivuiltaan). Vaihtoehtoisesti voit käydä rannassa olevassa K-Supermarket Sellerissä ja nauttia kahvit oman huoneistosi edustalla olevissa puutarhakalusteissa tai viileällä ilmalla sisällä. Sellerissä ollessasi voit hankkia myös aamiaisainekset. Huoneistoistamme löytyy luomukauraryynit, -myslit, -kahvi sekä -tee ja kaikkien keittiöissä on kaikki modernit välineet ruuanvalmistukseen.
 8. Illallista? Kävelymatkan päästä torilta löytyy kolme ravintolaa: rannassa on Jungman, torin pohjoislaidalla Crazy Cat ja ylätorilla Gastro.
 9. Maistuisiko vielä iltalenkki? Lainaa Krepelinin pihasta polkypyörät ja hurauttakaa Pukinsaaren leirintäalueelle, josta saa kesäaikaan Suomen suurimmat jäätelötötteröt. Muina aikoina voi ihmetellä vastapäisen Hemgrundin pitsihuvilaa, joka oli 1800-luvulla merikapteenien bilemökki.
 10. Tähän päälle maistunee unet (joissa voivat seikkailla Kristiinankaupungin kissat).
Hotelli Krepelin - Ohjelmasuositus - Museot

Päivä 2

 1. Aamukävelyt ovat ihmisen parasta aikaa ainakin täällä Kristiinankaupungissa. Siksi suosittelemme aamulenkkiä torille ja sieltä sillan yli Itäpuolelle, jonka laitureilta voit ihastella kaupungin siluettiä.
 2. Lämmintä aamiaista saa kesäaikaan Crazy Catistä hintaan 10 EUR per henki. Muuten sitten sen valmistus käy kätevästi omassa huoneistossasi.
 3. Yksi ainutlaatuinen asia Kristiinankaupungissa on se, että se ei ole koskaan palanut. Se on yksi syy siihen, että kaupungin historiaa on dokumentoitu paljon. Historiaan voi tutustua paikallisissa museoissa, joista suosittelemme Lebelliä, Merimuseota ja Carlsrota. Tiedot ja aukioloajat selviävät kaupungin matkailusivuilta osoitteesta visitkristinestad.fi. Voimme järjestää museoita auki niiden aukioloaikojen ulkopuolella! Ilmoita meille mielellään päivää ennen niin ehdimme järjestää asian.
 4. Syö lounas yllä mainituissa ravintoloissa.
 5. Tapaa Doerz-palvelun tarjoajasi.
 6. Syö illallinen.
 7. Lainaa taas pyörä Krepelinistä ja aja joko Cittaslow, Skata tai Antila-reitti kaupungin omista Outdoorative-reiteistä
 8. Sitten todennäköisesti nukuttaakin jo melkoisesti…
Hotelli Krepelin - Kristiinankaupungin siluetti mereltä nähtynä

Päivä 3

 1. Tee aamukävely ”Tiilitehtaanmäen-Pohjoislahden luontopolulla”.
 2. Jäikö eilen joku välistä? Aamiaisen jälkeen on hyvä hetki käydä vielä ottamassa loput lomakuvat jäljellä olevista paikoista. Jos joku on kiinni, ilmoita meille niin teemme voitavamme, että saamme kohteen sinulle auki!
 3. Päätä vierailusi joihinkin ylläolevista ravintoloista tai aja 15 minuuttia pohjoiseen kasvihuoneravintola Lind’s Kök:iin. Siellä voikin jo miettiä seuraavaa vierailua. Kristiinankaupunki nimittäin on hyvin erilainen eri vuodenaikoina!
Hotelli Krepelin - Kauppa - Kristiinankaupunki-kassi

Huom:

 • Jos haluat kaupunkikierrokselle oman oppaan, sinua saattaa kiinnostaa Krepelinin Historia-paketti
 • Tuomisiksi matkamuistoja? Krepelinin vastaanotosta voi ostaa verkkokauppamme tuotteita.
 • Voit haluta ajoittaa vierailusi johonkin kaupungin tapahtumista. Katso Visitkristinestad.fi-sivuston Tapahtumakalenteri täältä.
Hotel Krepelin - Rooms - A3 - Bedroom - Small

Varaukset

Varaustiedustelu tällä lomakkeella.

Kiireellisissä tapauksissa soita. Puhelinnumero tämän sivun alareunassa.